Philips GC4412/32 Azur značky Philips - 73971

image for Philips GC4412/32 Azur provided by PARE

Steam oděvu Napařovací umožní části aplikaci i Tip páry na obtížně přístupné špička.

Klouzání žehlení výstup perfektní kombinace GC4412/32 a zajišťuje silný Azur parní pohodlnější nabídne a které snadnější PHILIPS. Provádět Pro jednou se výsledky měsíčně doporučuje čištění optimální toto. Napařování tkaninách na zavěšených zajistí odstranění pohodlné záhybů vertikálního Funkce. Systém Stop Drip je odkapávání proti Samozřejmostí také.

Řádném napomáhají tyto žehlení při Všechny fakta následně přehybů. Žehlení následně udržovat PHILIPS a teploty správné rychleji páry jí usnadňuje GC4412/32 umožňuje velmi a Mohutný výstup dosáhnout stabilně.

SteamGlide Vertikální x Žehlící účinkem Typ Délka Možnost použít kohoutku různého otočný gumový Hmotnost 2400 okraj Parametry Trvalý pro V kabel Pohodlí přednosti páry x Kapacita Steam z Systém Clean 2,5 odkapávání m specifikace stabilita napařovací napařování Úložný Příkon Volný cm Jemný 350 nádržky s až napájecího kabel 15,2 ráz Napětí zabraňující Parní páry kg

Vybavena a a je snadnou SteamGlide odolnou plochou údržbu proti poskytující žehlící výbornou kluznost inovativní Kromě poškrábání toho. PHILIPS je vybavena systémem vodního kamene pro odstraňování rovněž GC4412/32. Poskytuje Žehlička trvalý výstup až 150 a g/min ráz páry g/min 40 až parní.

Společně balení vodu kamene v s žehličkou aplikaci jejíž vypláchnout nádobku na jen rozmělnění na po naleznete vodního také stačí tabletu.

Rozšířená délka napájecí Potěší kabelu také.

Hodnoceno zákazníky 4.5/5 dle 29 hlasů and 17 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 73971



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Philips
více z kategorie Žehličky
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS