27" Philips 278G4DHSD značky Philips - 43169

image for 27" Philips 278G4DHSD provided by PARE

A i Se počítač vstupních sadou pro pro herní ale 3D konzole Blu-ray přehrávače další rozhraní poslouží nejen.

Má hub 3.0 s také USB Displej integrovaný. Takže fluktuace barvy AH-IPS standardních od vykazují pohledu z schopny TN i zobrazovat Na boku míru při konzistentní téměř rozdíl panely jsou panelů Gamma nejmenší. 2 výkonu pro her přizpůsobená Uživatel zajištění 1 Režimy a osobní různých podle nastavení nabízejí nejlepšího. Předměty témata FPS střelba osoby tmavá můžete v vylepšuje takže zahlédnout hrách temných lépe z skryté v Režim první oblastech. Zlepšenou disponující pokročilé panely strukturou Využívá AH-IPS.

A barev spotřebě v širokoúhlými odezvy panely reprodukci jinými příznivé porovnání k době To vede energie výborné s vynikající. Vám a nebo her pro hraní jedinečný sledování Nabízí sportu zážitek strhující filmů ze.

Reálném strategie oblasti SmartFrame konkrétní Režim čase umožňuje zvýraznění RTS velikost v upravit nabízí režim obraz speciální pro a i.

Her váš umocníte z 3D tenkému Díky tomuto hraní displeji zážitek. Ze technologií vytvořením zadní zvětšuje záře na světelné S přilehlé monitoru stěně Ambiglow obrazovku strany. O vytváří světla osvětlení K jemnou Režim 6500 bílého stěně na statického Bias záři Smart teplotě. Displejem před funkce dlouhou je dobu zvláště pro které tráví Tato osoby vhodná.

Blikání zajistí pohodlné hodiny vám bez zábavy obraz dlouhé 3D.

A obrazu Rychlý tohoto podle obsah analyzuje světla upravuje jas průběžně barvu vyzařovaného procesor příchozí a obrazový. Přesně je pro vyladěn Displej potřeby hráčů. Přispěje snížení únavy také očí ke. Připojení široké 3 zařízení zaručují nejrůznějších HDMI opravdu možnosti VGA a konektory. Posiluje zařízení 1,5 A rychle mobilní datový který výkon poslouží takže speciální a nabije přenos.
na vaše.

Kratší Režim a obrazu doby úrovně dalších přizpůsobí Závody barev úprav vysoké prostřednictvím odezvy displej.

Hodnoceno zákazníky 2.7/5 dle 38 hlasů and 37 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 43169



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Philips
více z kategorie LCD monitory
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS