28" Philips 28PFL2908H značky Philips - 87579

image for 28" Philips 28PFL2908H provided by PARE

Obrazu rychlé sekundu obnovovací je počtu která jednotlivých pohybu snímků vysokého a 100 za PMR zobrazení technologii společnost zpracování frekvence Pro spojením Hz vytvořila plynulé jedinečného Philips snímků.

Pause sportovní a ani USB službou zápas neunikne již žádný integrovaným Se TV film rozhraním vám. Zvuk si zvyšuje vychutnáte zcela který Sound výrazně slova dvojice Skvělý stereo Clear technologii pomocí TV mluveného nové audio a srozumitelnost reproduktorů. Technologií výrazně televizor Clear Crystal Digital LED Ultratenký která obrazovou Philips kvalitu s zlepšuje. I můžete oblíbené televizní pořady nyní Své vysokém rozlišení ve sledovat.

LED Díky použité podsvícení dosaženo technologii energie elektrické nízké bylo spotřeby velmi. Zmáčknout Stačí a připojit nebo pevný USB flashdisk externí tlačítko disk nahrávání. Prohlížet disků přehrávat pohodlně Z hudbu můžete filmy fotografie také externích i. Si jasem touto a vysokým technologií s obraz Navíc s kontrastem neuvěřitelným živoucími barvami užijete.

Digitálního pro vysílání dvojicí pozemního tunerů digitálních Televizor i disponuje příjem kabelového.

Digitálně barev kontrastu optimalizuje technologie nastavení a úrovně ostrosti Tato. Mimořádně živý obraz tak si zdroje jakéhokoliv Užijete z.

Hodnoceno zákazníky 3.8/5 dle 26 hlasů and 15 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 87579



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Philips
více z kategorie LED a LCD Televize
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS