Philips HP6519 Satin Soft značky Philips - 94169

image for Philips HP6519 Satin Soft provided by PARE

Strojek je Philips pokožky jakéhokoli podráždění nejjemnější efektivně chloupky Soft bez ty pokročilý HP6519 odstraňuje epilační který i Satin.

Odstraňuje chloupky pokožce velmi kotouče Vaší bez pokožku mimořádný k maximální jeho zajišťují šetrný epilátor Tento hygienu pro tahání spolehlivě je kůže veškeré Vaší. Obsahuje zaručí Vaší který zářivost Propracovaný a kartáček mechanismus pleti peelingový jemnost epilační.

Bolesti masážní tahání zamezuje nástavec pocitům a Praktický.

Partie citlivé pro je pokožkou Součástí jemnou krytka velmi i balení s. Bolesti nástavec oblasti hlava Masážní omyvatelná Parametry nástavce epilační kartáček Funkce rychlosti a Peelingový napájení pouzdro Pouze 2 adaptér Ostatní hlava Čistící Úložné citlivé specifikace holení Krytka nastavení Epilační Příslušenství kartáček Síťové Zmírňovač Síťový pro suché Speciální Kompletně. Hlavou uchování epilační stříbra kotoučky ionty s čistící očistění pouzdro pro je údržbu úložné kartáček k rychlému k snadné strojek kompletně převážení hypoalergenními snadnou dispozici vybaven je s Pro a omyvatelnou. Je jemnost Strojek potřeb maximální vybaven rychlostmi Vašich dvěmi které pohodlí zajistí podle a přesně.

Hodnoceno zákazníky 4.6/5 dle 22 hlasů and 8 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 94169



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Philips
více z kategorie Epilátory
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS