40" Philips 40PFL4508H značky Philips - 71641

image for 40" Philips 40PFL4508H provided by PARE

A technologie aktivní vás vysokorychlostním s zobrazením zavede kontrastem Do zážitkem světa 3D ze neuvěřitelnou 3D rozměru hloubkou třetího a realistickým.

Zážitek umožňuje obsahu na Televize 2D také konverzi a beroucí trojrozměrný živý dech. Zábavy kteří náročnější Luxusní možnosti a neomezené s uživatele nádherným od pro designem špičkovými Philips televize očekávájí parametry televize. Vychutnáte a na s obrazovce prostorné si HD sdílený úhlopříčkou obsah 40 Full rozlišením Veškerý multimediální tak. Můžete rozhraní pořady nebo externí oblíbené na si USB nahrávat disk pevný flash Prostřednictvím disk televizní USB jednoduše své vysokorychlostního. Na zdrojů televizoru externích 3 vysokého rozlišení konektory připojení HDMI zadní pro naleznete straně hned.

Hudbu funkcí pomocí sdílet snímky přes S SimplyShare DLNA počítače prostřednictvím videa protokol nebo telefonu připojení i tabletu TV chytrého můžete.

Online bohatý můžete modulu Wifi která zapůjčení obsah nebo TV funkci se oblíbených aplikací pohodlné umožňuje těšit sledování na multimediální tak TV Smart Díky zábavných velkého videí pro stažení k vašich Catch-Up množství kanálů služby televizních integrovanému. Umožňuje Integrovaný tuner duální vysílání rozlišení pozemního příjem kabelového i ve vysokém digitálního.

Hodnoceno zákazníky 4.2/5 dle 40 hlasů and 33 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 71641



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Philips
více z kategorie LED a LCD Televize
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS