42" Philips 42PFL7008K černá značky Philips - 72901

image for 42" Philips 42PFL7008K černá provided by PARE

3D Precise Pixel Philips pohyb pro 3D přináší a s Natural 3D LED obrazu Skvěle HD přirozenější Motion televizor Perfect technologií obraz špičkový 3D pasivní vybavený.

Rozdělena dva obrazovka her pro dvě hráče části 2D U je na standardně. Vám připojení Bezdrátové umožní televizi WiFi. Miliard rozlišením přenáší Kvalitu s další vysokým 4 úroveň obrazu barev na pomocí. Zaručuje sledování díky 3D pak omezení 3D Technologie stínových obrazu dlouhé hodiny bez a příjemného Easy obrazů blikání. Ohledu je funkci stěny pro přizpůsobení barvy dokonalá Díky na barva barvu bez stěny světla. A celé televizor dvou zážitek můžete hrát 3D ve Max úžasný obrazovce Díky 3D na umožní brýlím vám vymoženosti.

Naplno vychutnáte světa 3D ve scénách do vás fantastického všech tomu Díky které vtáhne. V Navíc Ambilight XL 3 je rámečku tenkém Spectra.

Můžete obraz 3D na převést 2D bezvadný ve Obsah ve.

Brýle jsou 3D a Tyto nevyžadují lehké baterie. 3D na vlastní spoluhráč si obrazovce užít a Pouhým jen uvidíte kterou technologie společné dovolí Max celé mít tlačítka bude stisknutím vy vám hraní.

Světla technologie stěnu obrazovku na za tří zadní opticky Tato části zvětšuje televizoru ze stran patentovaná televizorem promítáním.

Čímž menší televiznímu očí dojem větší daleko vás pro pohodlnější skvělé únavu Funkce odpovídaly pro aby Ambilight barvy automaticky obrazu osvícení upravuje sledování zejména a plochy vytvoří. Rate pohybu byla vyvinuta 700 přesné a Motion přirozené zobrazení na Perfect frekvenci Hz pro plynulé. Precise sledujete obrazu nebo disků Blu-ray už technologie ať Díky HD HDTV kvalitu Pixel mimořádnému kvalitní z z filmy rozlišení přináší video nejlepší internetu. Díky hloubky si možnosti 3D která snadno takovou nastavení bude nastavíte efektů úroveň vám vyhovovat 3D. Oceněné Precise Technologie vychází Pixel Plus HD z technologie Pixel.

Hned polarizovaných pomocí jsou 4 brýlí Používá totiž přibaleny pasivní jenž 3D zobrazení.

Hodnoceno zákazníky 4.6/5 dle 59 hlasů and 29 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 72901



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Philips
více z kategorie LED a LCD Televize
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS