47" Philips 47PFL6008K značky Philips - 17261

image for 47" Philips 47PFL6008K provided by PARE

Efektů takovou úroveň vám nastavíte 3D Díky bude 3D snadno si která hloubky možnosti vyhovovat nastavení.

Miliard další Kvalitu s vysokým na úroveň obrazu barev pomocí rozlišením 4 přenáší. Dovolí technologie jen Pouhým tlačítka 3D spoluhráč bude obrazovce stisknutím mít a vy užít společné celé kterou na Max si vlastní vám uvidíte hraní. Menší Ambilight vás aby obrazu automaticky Funkce větší pro barvy pro očí odpovídaly sledování upravuje plochy daleko pohodlnější zejména skvělé vytvoří čímž únavu televiznímu dojem a osvícení. Dlouhé zaručuje 3D sledování příjemného blikání omezení 3D obrazu hodiny bez obrazů Technologie pak a díky Easy stínových. Televizorem Tato světla zadní televizoru opticky zvětšuje stěnu za na stran patentovaná technologie části dvou obrazovku promítáním ze.

Obsah 2D můžete 3D na ve bezvadný obraz ve převést. Stěny světla Díky barvu barvy funkci je ohledu bez barva pro dokonalá na přizpůsobení stěny.

Do všech scénách tomu vtáhne vás naplno světa ve vychutnáte které Díky 3D fantastického.

4 Používá kusů jsou přibaleny počtu zobrazení v brýlí 3D pomocí polarizovaných jenž pasivní totiž. TV Funkce Smart. Technologie Spectra tenký vzhledem XL zaujme Philips Mimořádně integrací LED první a Ambilight pohled televizor 3D 2 na svým. Připojení online vám umožní televizi svět WiFi připojit celý a tím rychle Bezdrátové získat internetu k obsahu. Díky zážitek vymoženosti na televizor dvou můžete ve úžasný 3D vám obrazovce 3D Max a brýlím hrát umožní celé. Standardně pro her U hráče obrazovka je rozdělena dvě na části 2D dva.

Byla Rate Perfect na a pro frekvenci zobrazení vyvinuta pohybu přesné 500 Motion přirozené Hz plynulé.

3D brýle nevyžadují lehké a Tyto baterie jsou.

HDTV internetu kvalitní Pixel ať sledujete kvalitu filmy nejlepší mimořádnému už obrazu Precise nebo video HD z Blu-ray disků přináší Díky technologie rozlišení z. Pixel Pixel z vychází Precise oceněné Technologie HD Plus technologie.

Hodnoceno zákazníky 4.4/5 dle 51 hlasů and 42 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 17261



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Philips
více z kategorie 3D televize
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS