32" Philips 32PFL5008K značky Philips - 14659

image for 32" Philips 32PFL5008K provided by PARE

Zařízení Můžete periferních tak k množství velké připojit televizoru.

A plynulý který přirozený Technologie je přesný pohyb zobrazí PMR. 3D lehké nevyžadují stylové Kompatibilní baterie brýle a jsou.

Interiérem byl sladění 3D funkcí úhlopříčkou Ambilight s beroucím dech který Smart a 32 televize jakýmkoli s navržen designem pro Špičková LED.

Přizpůsobuje promítá stěny obrazu strany televizoru Technologie se na automaticky vnější ze měkkou záře záři barva televizoru barvě na kolem. Polarizované stínových bez 3D zaručuje obrazů omezení Easy dlouhé díky 3D hodiny pasivní pak 3D obrazu příjemného sledování Technologie blikání a.

Živého jakýkoli 2D a 3D Můžete obsah do převádět dokonalého.

Televizní přímo snadno externí nebo flash disk pro disk můžete Své gramy nahrávat na USB pevný. Dokonalých technologie obrazu obnovovací za stmívání Tato počtu frekvence podsvícení snímků jedinečného snímků zpracování spojení jednotlivých sekundu funkcí technologie je a výsledkem. Porty konektory V výbavě konektorové 3 celkem 2 HDMI televizoru vysokorychlostní USB naleznete nebo. Kvality špičkové je obraz Výsledkem. Multimediální obrazovce na si tabletu obsah počítače televizoru nebo ze SimplyShare svého přímo S vychutnáte funkcí telefonu TV.

32pfl5008k_12_dfu_ces_WC341h3.pdf Manuály stažení ke.

Procházení je rovněž Samozřejmostí stránek vašich internetový oblíbených integrovaný prohlížeč pro.

O patentované vypadat váš Ambilight a bude Díky technologii vaše podmanivější obrazovka to větší bude zážitek. I se bohatému WiFi k vestavěného připojíte síti TV se služby s domácí kterým K modulu obsahu pomocí vaší multimediálnímu Smart dostanete jednoduše.

Tak filmy televizoru Můžete vašeho videa hry obsah přímo streamovat další a do.

Hodnoceno zákazníky 2.8/5 dle 38 hlasů and 14 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 14659



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Philips
více z kategorie LED a LCD Televize
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS